Sparanghelul la grătar este crocant, sănătos și se topește în gură.
Publicitate
În plus, conține foarte puține calorii, astfel încât persoanele care își îngrijesc silueta îl pot mânca în siguranță.
Sparanghelul este un adaos versatil la multe feluri de mâncare, dar îl puteți servi și separat cu sosul preferat.
Ingrediente:
sparanghel - 500 grame,
ulei de măsline - 30 ml,
suc de lămâie - 10 ml,
sare și piper - după gust.
Spălați sparanghelul, uscați-l cu un prosop de hârtie și tăiați capetele dure. Se pune sparanghelul într-un bol mare, se stropește cu ulei de măsline, zeamă de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Așezați sparanghelul pe grătar pentru aproximativ 13-15 minute, întorcându-le din când în când. Transferați legumele finite pe o farfurie. Serviți sparanghelul cu sosul preferat. Poftă bună!
Sparanghelul la grătar are un gust incredibil cu oțet balsamic, muștar și chiar sosuri picante cu usturoi picante.
Un desert neobișnuit din bucătăria evreiască: kugel cu tăiței, mere și mure
De asemenea, dacă doriți să gătiți sparanghelul direct pe grătar, atunci timpul de gătire se va reduce la 10 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu