Sparanghel la grătar: simplu, gustos și cu puține calorii

Sparanghel la grătar, simplu, gustos și cu puține calorii. Sursa foto: freepik.com
Sparanghel la grătar, simplu, gustos și cu puține calorii. Sursa foto: freepik.com

Sparanghelul la grătar este crocant, sănătos și se topește în gură. 

Publicitate

În plus, conține foarte puține calorii, astfel încât persoanele care își îngrijesc silueta îl pot mânca în siguranță.

Sparanghelul este un adaos versatil la multe feluri de mâncare, dar îl puteți servi și separat cu sosul preferat.

 

Ingrediente:

sparanghel - 500 grame,

ulei de măsline - 30 ml,

suc de lămâie - 10 ml,

sare și piper - după gust.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Spălați sparanghelul, uscați-l cu un prosop de hârtie și tăiați capetele dure. Se pune sparanghelul într-un bol mare, se stropește cu ulei de măsline, zeamă de lămâie și se condimentează cu sare și piper.

Leurda, un superaliment de primăvară. Care sunt beneficiile și ce poți găti din această plantă uimitoare

Așezați sparanghelul pe grătar pentru aproximativ 13-15 minute, întorcându-le din când în când. Transferați legumele finite pe o farfurie. Serviți sparanghelul cu sosul preferat. Poftă bună!

Sparanghelul la grătar are un gust incredibil cu oțet balsamic, muștar și chiar sosuri picante cu usturoi picante.

Un desert neobișnuit din bucătăria evreiască: kugel cu tăiței, mere și mure

De asemenea, dacă doriți să gătiți sparanghelul direct pe grătar, atunci timpul de gătire se va reduce la 10 minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel