Spitalul din Tecuci primește aparatură medicală  pentru dotarea ambulatoriului

Costel Fotea: La Tecuci am lansat deja procedura de proiectare pentru a construi o clădire nouă
Costel Fotea: La Tecuci am lansat deja procedura de proiectare pentru a construi o clădire nouă

Spitalul din Tecuci primește  aparatură medicală care nu exista până acum, înlocuind vechile echipamente și creăm condiții moderne de diagnostic și tratament,  anunță Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

"Asta facem de câțiva ani pentru toate spitalele aflate în coordonare și nu ne vom opri aici.Până la finalul acestei luni, vom depune un amplu proiect pe fonduri europene, în valoare de aproape 7 milioane de lei, pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului din Tecuci, unitate medicală preluată de către Consiliul Județean la începutul acestui an.

Vorbim de sute de echipamente medicale, piese de mobilier și dispozitive IT, inclusiv mai multe ecografe, un tomograf în coerență optică, un mamograf digital și un aparat de radiologie.

Din păcate, în ultimele decenii, la această unitate medicală nu s-au făcut investiții majore, astfel că multe dintre aceste echipamente vor fi aduse pentru prima oară la Tecuci.

Mai mult, pentru că infrastructura spitalului este veche, am lansat deja procedura de proiectare pentru a construi o clădire nouă", precizează liderul CJ Galați.

Vezi și: Spital nou la Tecuci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel