Spitalul Orășenesc Tărgu Bujor are o secție nouă de pediatrie

O nouă investiție în sănătate se apropie de final, informează  Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Am construit de la zero o clădire nouă la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, investiția fiind gata în proporție de 90%. Mai mult, noua secție este mult mai mare față de ceea ce există în prezent, având saloane moderne, inclusiv cu paturi pentru părinți, spații de joacă și pentru activități școlare.

Am creat un mediu prietenos cu copiii, în care să primească cele mai bune îngrijiri medicale. În cel mai scurt timp vor ajunge și echipamentele medicale (ecograf, electrocardiograf, autoclavă pentru sterilizare, aparat de purificat aerul, defibrilator, monitor funcții vitale etc), precum și mobilierul (paturi, noptiere, dulapuri, mese, scaune, corturi de joacă).

În acest moment, se lucrează la partea de ventilație și montare console oxigen medical. Investiția este de aproximativ un milion de euro, fonduri europene atrase de către Consiliul Județean Galați.

Anual, aproximativ 1200 de copii din Târgu Bujor și zonele limitrofe au nevoie de îngrijiri medicale în secția de pediatrie a spitalului.

Vezi și: Eveniment medical dedicat cardiologiei la Galați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel