Sprijin de la stat pentru români. Se acordă vouchere de 72.500 de lei

foto: Freepik
foto: Freepik

Noi vouchere de la Guvern, pentru proprietarii de apartamente.

Noul anunț al Guvernului României dezvăluie planurile pentru introducerea unor noi vouchere destinate proprietarilor de apartamente. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a alocat suma de 534 de milioane de euro prin intermediul programului Casa Eficientă Energetică. Această inițiativă are scopul de a diminua consumul de energie și de a îmbunătăți eficiența energetică.

Conform informațiilor transmise de MIPE, se acordă vouchere în valoare 72.500 de lei pentru renovarea clădirilor rezidențiale și realizarea auditurilor energetice necesare. Beneficiarii sunt toate categoriile sociale, inclusiv persoanele vulnerabile – persoanele fizice, proprietarii de locuințe rezidențiale.

„Programul Casa Eficienta energetic beneficiază de 534 mil. Euro pentru a reduce consumul de energie și pentru a spori eficiența energetică. Se acordă vouchere de 72.500 de lei pentru renovarea clădirilor rezidențiale și realizarea auditurilor energetice necesare. Voucherele vor contribui la creșterea eficienței energetice cu minim 30% a locuințelor. Informațiile privind condițiile de eligibiltate pentru accesarea voucherelor pot fi descoperite în video” au transmis reprezentanții MIPE pe pagina de Facebook.

                                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel