EXCLUSIV  Sprijin pentru antreprenorii locali din Jurilovca. Primarul Eugen Ion: Am încercat să creăm standarde de normalitate. De ce să te ţin 15 zile pentru un certificat de urbanism?

Sursa foto: Facebook Eugen Ion
Sursa foto: Facebook Eugen Ion

Primarul Eugen Ion din Jurilovca a vorbit despre dezvoltarea turismului în comună și sprijinul acordat de primărie antreprenorilor locali.

"Peste 80% din pensiunile din comună sunt ale localnicilor şi asta nu poate decât să ne bucure", spune Eugen Ion, adăugând că Festivalului Borșului, care se desfăşoară aici în fiecare an, are scopul de a-i sprijini pe aceşti investitori.

"Noi am încercat întotdeauna, noi autoritatea locală, să creăm standarde de normalitate. Nu putem să vorbim de turism fără ca tu, primăria, autoritate locală să poţi să pui la dispoziţie cele necesare - apă, canalizare, drumuri, iluminat, sistemul educaţional - şi am mers cumva pe o dezvoltare paralelă. Mediul privat întotdeauna a fost încurajat de către noi să vină să investească, să aibă curaj şi noi le şi răspundem, să nu rămânem numai la stadiul de declaraţie. Adică să vadă că autoritatea locală este lângă ei. Când soliciţi pe concret un certificat de urbanism, de ce să te ţin 15 zile? Dacă pot, ţi-l eliberez a doua zi. De ce să îţi dau o autorizaţie de construire după nu ştiu câte luni, când pot să ţi-o dau într-o săptămână sau în trei zile?", a mai spus primarul din Jurilovca.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel