EXCLUSIV  Stanishev, preşedintele PES, avertisment la nivel european: Dacă Europei nu-i pasă de ei, se vor întreba de ce au ei nevoie de UE

Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash

Sergei Stanishev, președintele Partidul Socialiștilor Europeni, eurodeputat și fost prim-ministru al Bulgariei, a anunţat că Uniunea Europeană trebuie să reacţioneze rapid la cerinţele oamenilor, pentru a nu fi divizată. 

"Tendinţa generală este să ajuţi oamenii. Noi, socialiştii, susţinem acest lucru pentru fiecare ţară şi de asemenea la nivel european. Acum ne îndreptăm spre etapa unei Europe în reconstrucţie şi cu adevărat socială. Pentru că dacă Europei nu-i pasă de oameni când aceştia au nevoie, atunci se vor întreba de ce au ei nevoie de UE. 

Pentru că astăzi oamenii îşi pierd locurile de muncă, astăzi nu au suficienţi bani, astăzi nu au acces la sistemul de sănătate. Trebuie să primească o mână de ajutor din partea autorităţilor publice, atât de la nivel european, cât şi de la nivel naţional. Dacă Guvernul nu o face, înseamnă că nu îşi face datoria", a spus Serghei Stanishev în cadrul emisiunii Din Culisele Europei, prezentată de Claudia Ţapardel la DC NEWS TV. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel