EXCLUSIV  Statuile cu Lovinescu - Ierunca ”sunt doi oameni”. Ce spun oamenii despre grupul statuar: Sunt bucuroasă că-i pot vedea din pat - VIDEO

Grupul statuar Lovinescu-Ierunca se află în cartierul Cotroceni din București.

Am vizitat grupul statuar Lovinescu-Ierunca amplasat în cartierul Cotroceni din București, la intersecția străzilor Romniceanu și Herescu. Am vorbit cu câțiva trecători și locatari pentru a le afla părerea despre statui. Frigul și ora nu au ținut cu noi, iar mai mulți oameni nu au vrut să vorbească în fața camerei.

„De dimineață am postat pe comunitatea În Cotroceni un mesaj în care spuneam că sunt norocoasă că pot vedea grupul statuar chiar din pat și că-mi place ceea ce văd. Mă bucur că s-a ales acest loc”, ne-a spus o doamnă care locuiește vizavi de locație.

„Sunt doi oameni. Probabil că se sfătuiesc, sunt practic într-o buclă: `Să fac așa, să fac altcumva?`”, a zis o tânără care lucrează în apropiere.

2. -imagine fara descriere- (statuie-lovinescu-cotroceni-ilustrativ-dcnews-2_04884300.jpg)

O doamnă, locatară de 50 de ani a cartierului, ne-a dezvăluit că pe grupul intern al comunității sunt multe păreri exprimate direct, dar și mulți care se abțin să spună ceea ce simt cu adevărat când văd grupul statuar, cum este și cazul său. Când vine vorba despre cuplul reprezentat, dumneaei ne-a spus că îl vede învelit într-o metaforă legată de Cortina de Fier.

3. -imagine fara descriere- (statuie-lovinescu-cotroceni-ilustrativ-dcnews-3_42008800.jpg)

Urmăriți reportajul DC News TV realizat de Narcis Neagoe și Toni Iuriciuc în videoclipul alăturat.

Youtube video image

VEZI ȘI: Statuile cu Monica Lovinescu și Virgil Ierunca au creat controverse. Ce spun oamenii. Liiceanu a pledat pentru ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel