Statul Major al Apărării, ședință cu autoritățile din Brăila, Constanța, Galați și Tulcea, după atacurile rusești de la granița României

Statul Major al Apărării, ședință cu autoritățile din Brăila, Constanța, Galați și Tulcea, după atacurile rusești de la granița României / Foto: Agerpres
Statul Major al Apărării, ședință cu autoritățile din Brăila, Constanța, Galați și Tulcea, după atacurile rusești de la granița României / Foto: Agerpres

Statul Major al Apărării a organizat o întâlnire cu autoritățile publice locale din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea.

Statul Major al Apărării anunță că a organizat o întâlnire cu autoritățile publice locale din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea, după ce vama Isaccea a fost închisă în urma bombardamentelor rușilor asupra porturilor ucrainene de la Dunăre.

"Statul Major al Apărării a organizat marți, 26 septembrie, în sistem videoconferință, o întâlnire cu reprezentanți ai autorităților publice locale din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea.

VEZI ȘI: Vama Isaccea, închisă după atacurile cu drone de pe malul ucrainean

Scopul: Optimizarea coordonării interinstituționale în zona Dobrogei



Activitatea a urmărit optimizarea coordonării interinstituționale în contextul situației de securitate determinată de evoluția agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei.

Agenda a cuprins prezentarea situației de securitate, a procesului de comunicare publică a armatei, subiecte din tematica pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărare, respectiv responsabilitățile legale ce revin diferitelor instituții din sistemul național de apărare.

Ședința se înscrie în prevederile Hotărârii Guvernului nr. 969/2007 privind organizarea, desfășurarea şi conducerea pregătirii pentru apărare a persoanelor cu atribuții de conducere în domeniul administrației publice, la nivel central şi local fiind, totodată, o continuare a dialogului susținut de conducerea MApN cu reprezentanții autorităților publice locale", anunță Ministerul Apărării Naționale într-un comunicat de presă.

VEZI ȘI: O dronă rusească a explodat lângă un bac plin cu români. Martor: A început haosul. Efectiv urlau dronele în urechile noastre - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel