STB ne învață să stăm corect în autobuz, să nu ne doară spatele: "Suntem dedicaţi să le oferim bucureștenilor o experienţă mai sănătoasă şi mai confortabilă"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Dacă circuli des cu autobuzul, acum vei afla și care este postura corectă pe care trebuie să o ai în mijloacele de transport în comun. Societatea de Transport București (STB) te învață!

STB începe campania "Sănătate pe roate", ce va fi implementată în peste 500 de autobuze din Bucureşti. Călătorii ar urma să afle informaţii despre postura corectă în mijloacele de transport în comun. Mesajele vor fi prezentate timp de o lună, în 530 de autobuze.

"Campania noastră desfăşurată cu susţinerea STB urmăreşte să reamintească oamenilor că gesturile mici pot face diferenţe mari în sănătate, mai ales în această perioadă în care oamenii revin din vacanţă la şcoală sau la birouri. O postură corectă poate preveni multe probleme de sănătate, iar mijloacele de transport în comun sunt un loc excelent pentru a începe să practicăm acest obicei", a transmis Andreea Cristea, CEO MPR Agency.

"Suntem dedicaţi să le oferim o experienţă mai sănătoasă şi mai confortabilă"

"Este un pas important către îmbunătăţirea sănătăţii fizice a călătorilor. Campania "Sănătate pe roate" include sfaturi educaţionale în format video care vor rula în autobuzele din Bucureşti. Din aceste clipuri, călătorii vor afla informaţii despre cum să îşi menţină o postură corectă în timpul călătoriilor, dar şi sfaturi utile pentru a evita obiceiurile nesănătoase care pot afecta coloana vertebrală şi sănătatea în general.

Suntem bucuroşi să ne alăturăm acestei iniţiative şi arătăm că Societatea de Transport Bucureşti este deschisă către astfel de proiecte civice. Transportul public local joacă un rol important în viaţa bucureştenilor şi suntem dedicaţi să le oferim o experienţă mai sănătoasă şi mai confortabilă în timpul călătoriilor cu vehiculele STB S.A.

Campania "Sănătate pe roate" este un pas important către îmbunătăţirea sănătăţii fizice a călătorilor din mijloacele de transport în comun şi reprezintă un exemplu de colaborare eficientă între sectorul public şi cel privat pentru binele comunităţii", a transmis Adrian Criţ, Director General al STB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel