Steaua a dezamăgit cu FC Braşov, scor 0-0, în semifinala Cupei României

cartu
cartu

Steaua a terminat la egalitate, azi, pe teren propriu, cu FC Braşov, scor 0-0, într-un meci care a contat pentru prima manşă a Cupei României.

Elevii lui Sorin Cîrţu şi-au creat puţine ocazii de a marca la poarta braşovenilor şi au stârnit mânia propiilor suporteri, care au scandat: „Jucaţi fotbal!” şi „Ruşine să vă fie!”.

Helmuth Duckadam a declarat că asta este valoarea Stelei la ora actuală.. “Atîât putem la ora asta, nu sunt supărat. Nu există nici o explicaţie, aceasta este valoarea Stelei. Jucătorii şi-au dorit să facă o partidă bună, sunt convins, dar nu au putut marca. Este problema cu care ne-am confruntat tot sezonul”, a spus Duckadam la Sport.ro

Cîrţu a încercat să explice jocul slab al echipei.

„Am jucat prost, am prins o zi mai slabă. Dar şanse mai avem sa jucăm finala. Ne-a lipsit inspiraţia, nu am ştiut cum să îi desfacem. Trebuia să avem mai multă răbdare! Nu e prima dată când am fost nervos, am simţit că nu sunt într-o zi fastă jucătorii. Şansele sunt 50-50! Sper ca la meciul cu Dinamo jucătorii să se motiveze altfel”, a spus Cîrţu.

Patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, nu a fost prezent la meci, întrucât se află într-un pelerinaj la Muntele Athos.

Returul este programat la 11 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel