Steaua – „U” Cluj 2-1. Duckadam este îngrijorat

Duckadam 1
Duckadam 1

Victoria obţinută de Steaua, duminică, în faâa echipei „U” Cluj, scor 2-1 (1-0), nu a avut darul de a-l mulţumi pe preşedintele Helmuth Duckadam, care este îngrijorat de jocul făcut de elevii lui Ronny Levy.

Golurile din patida care s-a disputat pe stadionul Astra din Ploieşti, au fost marcate de Mihai Costea şi Raul Rusescu, pentru Steaua, respectiv Steven Pele, pentru clujeni.

„Trebuie să fim atenţi să nu mai facem aceleaşi greşeli şi la jocul cu ŢSKA Sofia. În cupele europene un gol primit acasă cîntăreşte foarte greu. După jocul de aseară, cred că nu îşi vor face mari probleme cei de la ŢSKA. Cred că oficialii bulgari care ne-au spionat aseară s-au întors relaxaţi acasă. Nu ştiu de unde a plecat ideea că ŢSKA este favorită, pe Florentin Petre şi Ioan Andone îi înţeleg să spună aşa ceva, că au luat bani de acolo, dar pe alţii nu”, a spus, azi, legendarul portar la GSP TV.

Meciul cu ŢSKA Sofia, din play-off-ul Ligii Europa, este programat joi, 18 august, de la ora 20.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj şi va fi transmis în direct la Pro TV. Returul va avea loc pe 25 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel