Ștefan Floroaica, salvamar în America înainte de a ajunge în serialul Lia: "Aveam datorii de câteva zeci de mii de euro"

Sursa foto: Facebook Lia - Soția soțului meu
Sursa foto: Facebook Lia - Soția soțului meu

Ștefan Floroaica a vorbit despre viața sa de dinainte de a ajunge să joace în serialul Lia.

"Am fost în America de două ori ca salvamar. Era o muncă de vară, nu îmi doream o carieră în treaba asta. După, m-am întors și am ajuns la emisiunea de supraviețuire. (…) Renunțasem de tot la ideea de a mai fi actor, pentru că doi ani nu se lipise nimic de mine. Eu am încercat. După aia, m-am atrenat pentru jiu jitsu - urma să ajung la mondiale - și m-a sunat doamna asta, Domnica. Și mi-a zis: "Trebuie să-l iei pe asta”. Eu am luat-o ca pe o presiune. Și s-a întâmplat, s-a aliniat atunci tot. Și asta se întâmplă de doi ani și ceva”, a povestit Ștefan Floroaica, în podcastul Gând la gând, cu Teo.

"Aveam datorii de câteva zeci de mii de euro"

"Chiar dacă o duc bine acum financiar, nu simt o mare diferență. Viața mea nu e atât de diferită, ca și trăiri, față de cum era când nu aveam deloc bani. Când am început proiectul, eu aveam datorii de câteva zeci de mii de euro. Eu mergeam la filmări și încă nu începusem să încasăm salariul și știu că aveam o punguță în care țineam monedele de 50 de bani. Și, uneori, când ajungeam acasă, nu mai aveam bani să-mi iau mâncare și trebuia să mă duc cu ăia de 50 de bani să-mi iau niște lucruri. Aveam prieteni, puteam să mă duc, dar evident că nu apelam. Știam că este periodică treaba, dar fix în momentul ăla nu mai aveam”, a mărturisit actorul.

"Nimeni nu știa treaba asta"

"M-au chemat o dată la filmare mai repede. Și mă lua transportul pe mine. Și mi-au zis: "Vino mai repede la filmare, dar nu te poate lua transportul. Vino cu mașina ta”. Și eu nu aveam motorină în rezervor. Am luat toți banii ăia și m-am falimentat. Și am ajuns la filmare. Și nimeni nu știa treaba asta. Dar nu este spusă pe fondul "vai ce greu mi-a fost". Asta este realitate. Și nu este diferită perioada aia de perioada asta când am. Trăirile mele sunt foarte similare. E interesant cum credeam că se va schimba totul când o să am. Acum pot să spun că nu mai am grija asta, în perioada asta”, a povestit Ștefan Floroaica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel