Ștefan Marian a cucerit inimile juraților de la Vocea României. Smiley: Anul ăsta ești pariul meu! / video

Sursă foto: Captură video Youtube Vocea României
Sursă foto: Captură video Youtube Vocea României

Ștefan Marian a cântat cu Irina Rimes pe scena de la Vocea României. Chiar dacă a întors un singur scaun, concurentul a reușit să cucerească inimile tuturor juraților. 

Ștefan Marian este frizer și locuiește în Sectorul 5 al Capitalei. La Vocea României a interpretat piesa Baby blues ce aparține lui Killa Fonic și Irinei Rimes. 

Tânărul a povestit despre începuturile sale muzicale, menționând că a învățat să cânte singur. 

„Am învățat să cânt singur, doar după ureche. Debutul meu muzical a plecat de la o fată care mi-a zis că sunt ca și Killa Fonic. El are o melodie intitulată „Ard” și am încercat să fac un cover. M-am chinuit să fac piesa aia o săptămână, și când am terminat-o, suna înfundat, dar eram fericit că am reușit să o fac.

De acolo mi s-a aprins un beculeț și am zis că vreau să fac mai mult.", a spus Ștefan Marian. 

Ștefan Marian a mai povestit că, seara târziu, obișnuia să înregistreze piese în liniște, fără să își informeze familia, care a aflat despre pasiunea lui recent. 

„Când veneam seara târziu, încercăm să mai trag o piesă, în liniște. Nu am spus nimănui din familie, nu au știut o perioadă lungă. Au aflat acum două-trei săptămâni.

Sunt de etnie romă și majoritatea oamenilor mei ascultau muzică tradițională țigănească, muzică de lăutărie mai exact. Inițial credeam că îmi vor spune să-mi văd de meseria mea.

Lucrez la un salon în zona Kogălniceanu. Este un classic barber shop în stilul anilor '90. Totul merge spre clasic acolo.”, a spus Ștefan Marian. 

 

Sursele de inspirație

Ștefan Marian a vorbit despre sursele sale de inspirație, care provin din experiențele personale și din viața celor din jur. De asemenea, el a recunoscut că este la prima sa apariție pe scenă și se simte foarte emoționat.

„Mă inspiră ce se întâmplă în viața mea, ce trăiesc, ce văd, ce aud. De exemplu, a experimentat un văr de-al meu o despărțire și din asta eu m-am ridicat și cântam ca din punctul lui de vedere. Omul a suferit rău de tot, dar eu cântăm ca pentru el. Cuvintele pe care mi le-a zis el, le transpuneam altfel și ieșea ceva.

Nu am cântat deloc, nicăieri. E prima oară. Sunt foarte emoționat.”, a spus Ștefan Marian înainte de a urca pe scenă. 

 

Reacția juriului

Chiar dacă a întors doar un scaun, pe cel al lui Smiley, toți jurații au fost fermecați de energia debordantă și personalitatea plăcută a concurentului. Irina Rimes l-a rugat chiar să mai cânte o dată piesa Baby blues, de data aceasta împreună cu ea. 

„Ștefan, poți să-mi faci o bucurie, mie personal? Eu nu am cântat niciodată piesa asta live și nici nu o să o cânt vreodată în viața mea. Pot să cânt cu tine? Cânt eu partea de refren!”, a spus Irina Rimes. 

 

Smiley: Anul ăsta ești pariul meu!

Smiley a explicat faptul că, în fiecare sezon, alege o voce neobișnuită care nu se încadrează în tiparele tipice ale câștigătorului Vocii României, iar anul acesta, Ștefan Marian este pariul său.

„Hai să-ți explic. Eu, în fiecare sezon iau câte o voce neobișnuită, care cântă altceva, care nu se încadrează în tiparele câștigătorului Vocii României și întotdeauna pun câte un pariu. Anul ăsta ești pariul meu. Adică e clar! Nu te înscrii în tiparele câștigătorului Vocii României, dar mi se pare că ai un timbru superb, recognoscibil. În seara asta ai câștigat un antrenor.”, a spus Smiley. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel