EXCLUSIV  Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța, incident pe holurile secției de votare. A fost luat la rost de personalul supraveghetor

foto: DC News
foto: DC News

Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța, ar fi fost surprins în timp ce făcea mai multe înregistrări video pe holurile secției de votare.

Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța, a fost luat la rost de un responsabil cu îndrumarea votanților. Întrebat de ce își face campanie pe holurile secției de votare, Stelian Ion i-a zis acestuia că nu este adevărat, că sunt înregistrări care dovedesc asta și că sub nicio formă nu este vorba despre promovare electorală, transmite Loredana Iriciuc, reporter DC NEWS.

Stelian Ion a votat la secția din incinta Liceului Energetic din Constanța, alături de fetița lui. A ajuns la urne în jurul orei 09:30 și a stat la coadă aproximativ 10 minute.

Incidentul surprins de DC News, vezi video de mai jos:

La ieșirea din secția de votare, Stelian Ion a transmis un mesaj: 

„Este o zi minunată, oamenii încep să vină în valuri la vot. Este foarte important să ne exprimăm opțiunea și să votăm. Am venit aici plin de încredere, constănțenii ne transmit, peste tot unde mergem, gândurile lor bune, doresc schimbare, doresc să ajungem ca oraș unde eram odinioară în top. Constănțenii știu că putem mai mult, că merităm mai mult! (...) Nu mă așteptam să stau la coadă, dar a fost unul dintre momentele în care m-am bucurat tare mult că stau la coadă. Veniți la vot, oameni buni!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel