EXCLUSIV  Stellium în Pești, din 15 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

În perioada 15 aprilie - 2 mai, vom avea patru planete în semnul Peștilor. Stelliumul este întâlnit într-o astrogramă atunci când avem mai mult de trei planete într-o zodie sau o casă. Daniela Simulescu, astrolog, a realizat o emisiune specială, la DCNewsTV, despre acest subiect.

În perioada 15 aprilie - 2 mai 2022, avem chiar patru planete într-un semn. Două planete personale (Venus și Marte), o planetă transpersonală (Jupiter) și una transgenerațională (Neptun), potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Când avem un stellium în Pești, ne vom confrunta cu o mare nevoie de călătorii spirituale, de vindecare, dar și de renunțare. Cu alte cuvinte, putem să ne dezlipim de luptele toxice care ne-au ținut pe loc sau la care nu am vrut să renunțăm în niciun chip. De asemenea, simțurile ne vor fi anesteziate, vom îmbrățișa haosul, nu vom mai avea control și ne vom lăsa purtați de viață, a spus Daniela Simulescu. Semnul opus al Peștilor, cel dezechilibrat de această dată, este cel al Fecioarei. Ordinea, disciplina și rigoarea vor lipsi din toate domeniile vieții, a explicat Daniela Simulescu.

Mai multe despre acest subiect, în emisiunea realizată de Daniela Simulescu la DCNews! O puteți urmări vineri, începând cu ora 9.30!

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel