Sterilizări gratuite în Măgurele, timp de o lună

foto: Freepik
foto: Freepik

Campania de sterilizare a animalelor a început în Măgurele. După o lună, următoarea locație va fi cunoscută.

„Am reluat campaniile de sterilizări gratuite. Astăzi am început în Măgurele. Stăm acolo o lună. Sterilizăm gratuit animale de rasă comună, câini și pisici. Ne găsiți pe strada Bujorilor, nr.4, de luni până vineri. Realizăm acest proiect împreună cu cei de la Animal Society, cărora le mulțumesc enorm pentru acest parteneriat atât de important pentru viitor! Programările se fac la numărul 0751.235.009.

Avem foarte multe apeluri, lucru care mă bucură. Însă, este imposibil să răspundem în timp real, dar mereu se revine. Toți cei care sună sunt sunați.Până acum, cu ajutorul ONG-urilor, am reușit să sterilizăm gratuit 6.318 animale, câini și pisici.

De anul acesta, pentru prima dată, CJ-urile pot face din bugetul propriu campanii de sterilizări gratuite. Noi lucrăm deja la buget, facem tot ce trebuie astfel încât să sterilizăm în masă. Problema animalelor de pe străzi pleacă din curțile noastre. Am mai spus, nu plouă cu animale pe stradă, nu e normal să avem animale pe stradă, iar sterilizarea este singura metodă eficientă prin care putem închide robinetul de câini. Profitați de programele noastre și haideți să facem din Ilfov un județ sigur și civilizat! #ilfovimpreuna”, a fost mesajul lui Hubert Thuma, pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel