Steven Seagal a zburat la Moscova pentru a-și sărbători aniversarea de 70 de ani. Actorul le-a recitat poezii oligarhilor/ (VIDEO)

Moscova (FOTO: Pexels/ Photo by Lubov Tandit)
Moscova (FOTO: Pexels/ Photo by Lubov Tandit)

Steven Seagal a fost filmat exprimându-și dragostea și sprijinul față de aliații apropiați ai președintelui rus Vladimir Putin, în timpul unei mese generoase la Moscova, duminică, la cea de-a 70-a aniversare.

Videoclipul care circulă pe rețelele de socializare îl arată pe fostul actor de acțiune de la Hollywood ținând un discurs la evenimentul din 10 aprilie, înconjurat de mai multe elite ruse vizate de sancțiunile occidentale, pe fondul războiului Rusiei din Ucraina.

Prezentatorul de televiziune de stat rusă, Vladimir Soloviev, care a susținut deschis invazia lui Putin și a acuzat Marea Britanie că orchestrează scenele oribile ale masacrelor civile din Bucha, poate fi văzut stând chiar în stânga lui Seagal.

Margarita Simonian, unul dintre cei mai importanți moguli mass-media pro-Kremlin din Rusia și redactor-șef al RT, a fost de asemenea prezentă, potrivit Financial Times.

Ambii au fost trecuți pe lista de sancțiuni a UE pe fondul invaziei rusești.

Îmbrăcat cu obișnuita cămașă neagră și ochelari nuanțați în galben, starul de acțiune a declarat publicului pro-Putin: „Fiecare dintre voi, sunteți familia și prietenii mei. Și vă iubesc pe toți și stăm împreună, la bine și la rău.

Seagal le-a recitat versuri oligarhilor

În ciuda condamnării la unison de către Occident a invaziei Ucrainei, Seagal a recitat versuri despre dragostea lui pentru camarazii săi ruși.

Prieten de multă vreme cu Putin, actorul american a primit un pașaport rusesc în 2016, după ce și-a exprimat sprijinul pentru anexarea Crimeei cu doi ani în urmă și a fost numit trimis special al Rusiei în SUA, în 2018.

Seagal și Putin au fost fotografiați împreună de mai multe ori și se crede că s-au unit prin dragostea lor reciprocă pentru artele marțiale.

Seagal este un practicant de multă vreme a aikido, în timp ce Putin se știe că a studiat judo și arta rusă de luptă a sambo de la o vârstă fragedă. Cei doi au participat împreună la numeroase evenimente sportive.

Președintele Rusiei a fost suspendat din funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo în urmă cu doar câteva săptămâni, ca răspuns la invazia Ucrainei.

Seagal l-a descris anterior pe Putin drept „unul dintre cei mai mari lideri mondiali, dacă nu cel mai mare lider mondial, în viață, astăzi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel