Știm orașul cu prima surpriză uriașă la locale în România. Update cu rezultatul din București // „Nu mai poate recupera”

Analistul Bogdan Chirieac are rezultatele la alegerile locale, ca urmare a unui sondaj la urne realizat pe site-ul DC News. 

Prezent în studiourile DC Media Group, alături de jurnalista Simona Gheorghe, în cadrul unui duplex electoral între DC News și România TV, Bogdan Chirieac a precizat că avem o primă surpriză mare de tot la alegerile locale, exceptând Bucureștiul.

DC News subliniază că deși legea CNA nu impune restricții în online cu privire prezentarea rezultatelor de moment, din respect pentru parteneriatul cu România TV și cu celelalte televiziuni cifrele nu vor fi publicate. 

Dar Bogdan Chirieac și Simona Gheorghe vă oferă câteva indicii cât se poate de clare.

„Vor fi surprize și în mari orașe din țară nu doar la București. Deocamdată e o surpriză majoră la malul mării. Un oraș mare, care împreună cu toată Dobrogea, cu zona Brăila, Galați, Vrancea, sunt așteptate ca în cinci ani să atingă PIB-ul României de azi, după descoperirea rezervelor de gaz. Prima surpriză mare e la malul Mării Negre”, a afirmat Chirieac.

Dar atenție! Surprize sunt și la București.

„La Capitală sunt două surprize majore. Eu v-am spus că în această seară două doamne vor plânge. Una e blondă, cealaltă e brunetă. Din cifrele pe care le văd aici (n.r. - la DC News) nu pot recupera. Acum va ieși cam tineretul la vot, la plimbarea de seară”, a adăugat Simona Gheorghe.

„Milionul de tineri care votează pentru prima dată vor avea un impact major”, a conchis analistul.

DC NEWS va publica pe parcursul întregii zile informații în timp real, iar la ora 22:00 vom fi cei care vom oferi cel mai rapid rezultatele mai multor exit poll-uri oficiale, aflate în acest moment în desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel