„Știre în premieră“ cu versurile lui Gheboasă de la Untold. Ce au pățit membrii trupei Șatra B.E.N.Z după ce au înjurat la Neversea

Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Paul Gabriel Andrei a spus ce s-a întâmplat cu membrii trupei Șatra B.E.N.Z după Festivalul Neversea.

Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Paul Gabriel Andrei semnalează ce au pățit cei din trupa Șatra B.E.N.Z după ce, în seara zilei de 6 iulie 2023, când au concertat la Festivalul Neversea, au folosit mai multe injurii și cuvinte obscene în fața publicului.

„Luați o știre în premieră!

Membri trupei Șatra Benz au fost amendați pentru versurile și înjurăturile de pe scena festivalului Neversea!

„Urmare a verificărilor în documentele operate ale unității, a reieșit faptul că toți membrii formației Șatra Benz, care au concertat în seara zilei de 06.07.2023, între orele 21:50 - 22:30 pe scena Ark a festivalului Neversea 2023, au fost sancționați contravențional în data de 08.07.2023 conform prevederilor Legii 61/1991.

CITEȘTE ȘI       -      Toată lumea s-a oripilat de Gheboasă, dar bomba vine de la Paraziții la Untold. Ai văzut? / video

Astfel, artiștii care compun formația au fost încadrați și sancționați în conformitate cu prevederile Legi 61/1991, Art 2, pct 1 (săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări de acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si liniștea publică sau sa provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora) respectiv Art 3, alin I, litera b, cu maximul permis de prevederile legale.“

Asta mi-a transmis Jandarmeria Tomis azi, dar si pe 25 iulie. Trebuie să fac această precizare deoarece primul răspuns mi-a intrat în spam și nu l-am văzut ????

Ei au răspuns în timp util, din păcate eu n-am văzut.

Apoi, căutând în lege ce înseamnă acele puncte și articole din lege am constatat că punctul b zice așa: „cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei“. Că o fi mult sau puțin, nu știu, important e că s-au luat măsuri. Oricum, bănuiesc că amenda e de fiecare persoană în parte.

CITEȘTE ȘI       -      Mircea Badea, opinie despre Gheboasă și Untold

În urma acestui răspuns, ca unul care intră pe fereastră atunci când îl dai afară pe ușă, am mai pus alte două întrebări.

Dacă măsurile au fost luate în urma apariției filmulețului în mediul online și dacă au mai fost și alte formații sancționate în acest sens.

În cazul în care voi primi răspuns și la acestea vă anunț.

Zi bună să aveți!“, a scris Paul Gabriel Andrei pe Facebook.

CITEȘTE ȘI       -       Ce spune legea despre faptul că niște minori au fost expuși în public, la Untold, la versurile obscene ale lui Gheboasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel