Ştrandurile Giuleşti şi Dâmboviţa din Capitală, deschise non-stop, începând de joi

Programul ştrandurilor Giuleşti şi Dâmboviţa din Capitală a fost prelungit începând de joi, acestea fiind deschise non-stop în următoarea perioadă, informează Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

sBazinul ştrandului Giuleşti dispune de o instalaţie de filtrare a apei, astfel încât să asigure cele mai bune condiţii celor care vin să înoate în zilele toride de vară. De asemenea, cele cinci bazine ale ştrandului Dâmboviţa dispun de instalaţii de filtrare a apei, două dintre acestea fiind speciale pentru copii, mai spun cei de la ALPAB.

Tarifele de acces la ştrandul Giuleşti sunt de 10 lei pentru adulţi, de trei lei pentru copii şi pensionari, iar pentru copiii sub 14 ani însoţiţi de părinţi, accesul este gratuit. De asemenea, sunt disponibile peste 60 de şezlonguri care se pot închiria cu 10 lei /zi.

Preţul biletelor în ştrandul Dâmboviţa este de 10 lei, de luni până vineri, şi de 15 lei, sâmbăta şi duminică. Pentru copiii sub şapte ani însoţiţi de părinţi, accesul în ştrand este gratuit pe toată perioada sezonului de agrement.

Potrivit ALPAB, în această perioadă, băile publice Griviţa şi Giuleşti vor avea program prelungit până la ora 20.00, iar tarifele de acces sunt de 10 lei pentru adulţi şi de trei lei pentru copii şi pensionari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel