Strategia lui Crin Antonescu pentru Congresul PNL

antonescu crin
antonescu crin

Președintele PNL, Crin Antonescu, invitat la "Sinteza zilei" de la Antena 3 , a prezentat strategia pentru Congresul care se va desfașura în 22 și 23 februarie la Palatul Parlamentului.

Crin Antonescu a dezvaluit planurile pentru Congresul PNL. "Toate angajamentele pe care Partidul Național Liberal și eu însumi ca președinte le-am luat împreună cu partenerii noștri, din Parditul Social Democrat, din Partidul Conservator, Alianța USL, în fața tuturor cetățenilor români și pe care ne-au credidat peste patru milioane și jumătate să fie îndeplinite", a declarat Antonescu, joi seara.

"În sensul acesta, domnul Klaus Iohannes, și nu numai în opinia mea e foarte bun să fie și prim-ministru, din punctul meu de vedere poate să fie și președinte bun, nu schimbă cu nimic angajamentul USL. Fără niciun fel de îndoială, Victor Ponta va fi premierul USL susținut total, ca și până acum, în Guvern și Parlament de PNL până la capăîtul acestui angajament.

Al doilea plan al meu esta ca acela ca în această acțiune comună în acest efort de achitare a angajamentului pe care l-am luat față de cetățeni s-o facem cât mai bine. În sensul acesta, o minte în plus, o personalitate în plus, o experiență în plus, un om de valoare în plus în rândurile noastre, ale USL în fond, venind în USL, venind în PNL, Iohannis a venit în USL e un câștig. Iohannis poate să aibă o contribuție consistentă la ceea ce va însemna efortul nostru comun de a gândi și realiza ceea ce înseamnă reforma administrativă a României, regionalizarea.

Un alt plan al meu este acela de a duce până la capăt efortul românilor de a schimba România, în sensul de a face din România o țară normală. Faptl că am câștigat alegerile nu a readus România la normal" a mai declarat președintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel