Strategul lui Nicolae Ciucă pentru Cotroceni, consultantul președintelui Cehiei, și el general. Ce se ascunde în spatele ostașului ”în slujba țării”

Foto: Inquam Photos
Foto: Inquam Photos

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-ar fi luat strateg pentru campania prezidențială consultantul prietenului său, președintele ceh. 

Crin Antonescu, fost lider liberal, a vorbit despre aspectele de culise ale campaniei lui Nicolae Ciucă pentru Cotroceni, la DCNewsTV. 

Realizatorul Răzvan Dumitrescu a ridicat problema:

”Lămuriți-ne cu un lucru, sigur, dacă puteți. Am constatat o chestie care poate să fie o simplă coincidență, dar poate să nu fie. Domnul Ciucă e bun prieten cu președintele Cehiei, care-i general. Domnul președinte al Cehiei, înainte să ajungă președinte, a scris o carte despre cariera domniei sale. Consultantul pe care l-a avut domnul președinte al Cehiei este același pe care îl are domnul Ciucă, care și dânsul scrie o carte. Lan­sează coperta acum și ne-a spus că titlul nu e «Un ostaș în slujba țării», e doar «În slujba țării». Bun, devine o modă în Europa asta tensionată de războiul de la graniță, cu lideri, președinți, generali? Începem să preluăm moda?”. 

Crin Antonescu nu s-a ferit să arunce critici în ceea ce privește strategia lui Nicolae Ciucă, nu înainte de a menționa și alți președinți generali. 

Vezi mai mult (VIDEO + TEXT) pe DCNewsTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel