Strauss-Kahn ar fi încercat să violeze și o jurnalistă în 2002

dominique-strauss-kahn
dominique-strauss-kahn

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat şi inculpat la New York pentru agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoane, ar fi încercat să agreseze sexual o femeie în 2002, relatează Le Parisien, în ediţia electronică.

Jurnalista şi romanciera Tristane Banon a povestit într-o emisiune televizată că în 2002 un om politic a încercat să o violeze. Emisiunea a fost difuzată în februarie 2007. Tânăra a oferit numele agresorului, dar acesta a fost bruiat de producătorul emisiunii, informează Mediafax. Tristane Banon "intenţionează să depună plângere", a anunţat luni avocatul ei, David Koubbi. Tânăra femeie, care în prezent are 31 de ani, a povestit că l-a contactat pe Dominique Strauss-Kahn pentru prima sa carte. "Totul s-a petrecut foarte urât. Cimpanzeul în rut", a rezumat ea la începutul secvenţei. Întrevederea a fost dezamăgitoare.

Tristane Banon povesteşte că pentru interviul înregistrat, el "a vrut să îi ţină mâna pentru a răspunde, apoi braţul". "Am sfârşit prin a ne bate, ne-am bătut pe jos, l-am lovit cu piciorul, el mi-a desfăcut sutienul, a încercat să îmi scoată blugii (...). Când ne luptam, am rostit cuvântul «viol» pentru a-l speria, dar acest lucru nu l-a speriat", a declarat ea.

Tristane Banon afirmă că a depus o plângere pentru agresiune sexuală şi a solicitat un avocat "foarte cunoscut care avea un întreg dosar împotriva lui". Dar nu a mers mai departe. "Nu am îndrăznit, nu voiam să fiu până la sfârşitul vieţii tânăra care a avut o problemă cu un om politic", a declarat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel