Strauss-Kahn, păzit la Rickers Island, 24 de ore din 24, să nu se sinucidă

nez
nez

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, aflat de luni în închisoarea Rickers Island din New York, a fost plasat sub monitorizare specială , 24 de ore din 24, după ce în urma examenului psihologic a reieşit că ar putea avea tentative de suicid.

Potrivit postului de radio Vocea Americii, un oficial de la închisoarea Rickers Island a declarat marţi că Strauss-Kahn a fost plasat sub monitorizare suicidală, după ce a fost examinat psihologic. Oficialul nu a dat alte detalii.

Pe plan extern, tot mai multe voci sugerează că Dominique Strauss-Kahn ar trebui să demisioneze din fruntea FMI, mai ales că i s-a refuzat eliberarea pe cauţiune. Francezul urmează să fie prezentat din nou în faţa instanţei vineri, iar atunci avocaţii săi ar putea cere din nou eliberarea pe cauţiune.

Dominique Strauss-Kahn a fost "cazat" în aripa East River a închisorii, luni seara. El  stă singur într-o celulă de 3/4 metri şi nu are contact cu ceilalţi deţinuţi,  măsuri luate pentru că este considerat o celebritate. În vecinătatea sa se află 14.000 de deţinuţi, bărbaţi şi femei, care au fost deţinuţi sau condamnaţi pentru o serie de infracţiuni violente comise în New York City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel