Studiu: 200 de grame de carne pe zi cresc riscul unei morți timpurii

Carne
Carne

Un nou studiu arată că mâncarea a 200 de grame de carne în fiecare zi duce la creșterea riscului de a deceda mai repede. 

Cercetătorii care au realizat studiul susțin că mâncatul a șase felii de slănină, trei cârnați sau o friptură, crește riscul unei morți timpurii, scrie dailymail.co.uk

Conform studiului, bărbații care au mâncat mai mult de 200g de carne pe zi au cu 23% mai multe șanse să moară în următorii 20 de ani decât cei care au consumat mai puțin de 100g.

Majoritatea bărbaților au mâncat în principal carne roșie, care a fost legată de boli de inimă, mai spun cercetătorii.

Vezi și: 

Orban: PNL va depune o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare

Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel