Studiu de piață al prețului carburanților în Brașov

pompa benzina
pompa benzina

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România a realizat un test comparativ simplu și extraordinar de util pentru consumatorul român care vrea să plece în vacanță informat despre cele mai bune prețuri la carburanți, cât și pentru locuitorii din Municipiul Brașov. Pentru a va veni în ajutor am comparat prețul motorinei și al benzinei pe raza intregului oraș.

Asadar, acum rezultatul este la îndemana oricui: cea mai ieftină motorină cu prețul de 5, 37 ron o găsim la Lukoil în trei stații diferite și anume: Stația Brașov 3 Griviței, Stația Brașov 5 Hărmanului și Stația Brașov 6. Cea mai scumpă motorină are un preț de 5, 84 ron și se găsește în stația Noua și în stația Brașov 1 Rozelor, ambele aparținând de benzinăria Rompetrol.

În cazul benzinei, găsim cea mai ieftină marca la Rompetrol, stația Brașov 2 Bartolomeu de 5, 36 ron, iar cel mai piperat preț, 6, 25 ron, îl găsim atât în stația Rompetrol Noua, cît și la Rompetrol Tractorul.

Studiul comparativ a fost realizat în ziua de joi, 21 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel