Studiu: Pâinea din România este plină de E-uri

paine
paine

Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine de pe piaţa românească conţin E-uri, arată un studiu realizat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Mai mult, unele sortimente de pâine ajung să conţină şi până la 8 E-uri. Există totuşi şi variante mai sănătoase, spun specialiştii, informează Antena 3.

Rezultatele studiului sunt cu atât mai interesante, cu cât pâinea este un produs nelipsit de pe masa românilor. Conform studiilor realizate în domeniu, aproape 90% dintre români mănâncă zilnic pâine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel