Studiu: Poziţia în care dormim spune multe despre personalitatea noastră

somn
somn

Ne petrecem o treime din viață dormind. Fiecare dintre noi are preferințele sale când vine vorba despre poziția în care doarme, iar acest lucru reflectă trăsături ale personalității noastre. De aceea, un lanț hotelier și Joseph Messinger, psihoterapeut și expert în limbaj corporal, au realizat un studiu pe această temă. De Ce News vă prezintă rezultatele acestui studiu.

Dormitul pe o parte

Nu este același lucru dormitul pe partea stângă cu dormitul pe dreapta. Dacă dormiți pe partea stângă, este posibil să fiți îngrijorați de o eventuală schimbare, iar dacă dormiți pe partea dreaptă înseamnă că aveți un caracter puternic, chiar posesiv sau autoritar.

Dormitul pe spate

Dormitul pe spate denotă echilibru psihic, căci favorizează fluiditatea intelectuală. Dacă dormiți cu piciorul stâng peste cel drept, trăsătura scoasă de specualiști este cea de încredere în viitor și în sine privind viitorul. Dacă dormiți cu piciorul drept peste cel stâng, reflectați o nevoie de reafirmare într-un context dificil. Inconștientul are nevoie să stimuleze încrederea.

Dormitul pe o parte cu o mână sub cap

Sunt două semnificații. Dacă e vorba despre partea stângă, este vorba despre nevoia de afecțiune, iar pe partea dreaptă, simbolul este cel de curaj.

Dormitul pe spate cu mâinile pe burtă

Este vorba despre un moment de gândire, de schimbare. Această poziție stimulează motivarea și o evoluție dinamică.

Dormitul pe spate cu mâinile sub cap

Sunt puțini cei care dorm în această poziție, Este o nevoie de libertate. Brațul stâng reflectă credința, iar cel drept acțiunea. Aceste două ingrediente se unesc la persoanele care se caracterizează printr-o ambiție fără margini.

Dormitul pe burtă

Este poziția tipică a adolescenților care sunt mai instabili emoțional. Dacă cel care adoptă această poziție este adult, reflectă o nevoie de afecțiune sau hipersensibilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel