SUA: Patru morţi şi cinci răniţi într-un atac armat într-un bar din Kansas

Patru persoane au fost ucise şi alte cinci rănite într-un atac armat petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un bar din Kansas, conform informaţiilor furnizate de poliţia locală şi de media, transmite AFP. 

'Nouă atinşi de gloanţe, patru morţi', a anunţat pe Twitter poliţia din Kansas City. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru canalul local de televiziune KSHB că nu a fost arestat deocamdată niciun suspect şi că nu se ştie dacă a fost un singur atacator. Suspectul sau suspecţii au intrat într-un bar şi au început să tragă, a adăugat el.

Două din persoanele decedate sunt mexicani, a precizat poliţia. 'Au fost nişte neînţelegeri şi o ceartă în cursul serii şi facem investigaţii pentru a stabili dacă persoanele care au fost date afară sau care au părăsit barul au revenit' a declarat o purtătoare de cuvânt pentru Washington Post. Conform informaţiilor furnizate de postul local de televiziune, starea de sănătate a celor cinci persoane rănite este stabilă, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel