Submersibil dispărut. Mesaj emoționant al surorii unuia dintre pasagerii ambarcațiunii

Sursa foto: YouTube OceanGate
Sursa foto: YouTube OceanGate

Sora unuia dintre pasagerii dispăruți cu submersibilul în nordul Oceanului Atlantic a vorbit despre efortul global de găsire a ambarcațiunii.

Sabrina Dawood, sora omului de afaceri Shahzada Dawood, în vârstă de 48 de ani, care se află împreună cu fiul său, Suleman, în vârstă de 19 ani, pe submersibilul dispărut, a vorbit despre interesul global în găsirea ambarcațiunii, conform Sky News.

„Suntem profund recunoscători pentru eforturile agențiilor de presă în această perioadă dificilă. Acoperirea în presă a acestui subiect joacă, fără îndoială, un rol important în capacitatea lumii de a primi actualizări relevante pe această temă.

În acest moment, singurul obiectiv al familiei Dawood este salvarea iubiților noștri Shahzada și Suleman Dawood și nu putem răspunde la întrebări sau comentarii în acest moment”, a spus ea pentru Sky News.

Femeia și-a manifestat încrederea față de efortul global de găsire a submersibilului dispărut.

„Avem încredere că familiei i se va acorda intimitate pe măsură ce ne confruntăm cu această criză.

Fie ca Shahzada și Suleman să se întoarcă la noi sănătoși. Suntem siguri că vor fi la fel de mișcați ca și noi de sprijinul comunității globale în această situație dificilă”, a mai spus ea.

Familia Dawood este una dintre cele mai importante din Pakistan, având investiții în întreaga țară în agricultură, industrie și sănătate.

În urmă cu două zile, un submersibil care ducea turiștii să vadă epava Titanicului a dispărut în nordul Oceanului Atlantic.

Submersibilul aparținea companiei OceanGate Expeditions. Aceasta trimite submersibile pentru expediții în mare adâncime - inclusiv la epava Titanicului. 

Precizăm, totodată, și că Regele Charles al III-lea a cerut să fie informat constant cu privire la submersibilul dispărut în timpul excursiei către epava Titanicului.

CITEȘTE ȘI      -      Ce e un submersibil, ambarcațiunea dispărută lângă epava Titanicului. Diferența față de submarin / video

Cine sunt pasagerii submersibilului dispărut

- miliardarul britanic Hamish Harding;

- omul de afaceri pakistanez Shahzada Dawood;

- fiul lui Shahzada Dawood, Suleman;

- directorul executiv și fondatorul OceanGate Expeditions, Stockton Rush;

- pilotul francez de submersibil Paul-Henri Nargeolet;

CITEȘTE ȘI      -      Submersibil dispărut în apropierea epavei Titanicului. Ofițerul de marină Adrian Mihălcioiu (SLN) a spus care sunt scenariile posibile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel