Suceava: Migranţi din Coasta de Fildeş şi Guineea, depistaţi la frontiera de nord

Trei migranţi, din Coasta de Fildeş şi Guineea, au fost opriţi la frontiera de nord, după ce au trecut ilegal graniţa din Ucraina.

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetul Marmaţiei, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina, în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale, au depistat şi reţinut în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii sucevene Straja, trei cetăţeni străini, de sex masculin, care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Bărbaţii au fost duşi la sediul sectorului, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că doi provin din Coasta de Fildeş şi unul din Guineea, având vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei trei cetăţeni străini au fost predaţi, luni, autorităţilor de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel