Suceveancă de 53 de ani, prinsă la volan cu alcoolemie de 1,61 mg/l în aerul expirat

Consumul de alcool, infractiune
Consumul de alcool, infractiune

O femeie de 53 de ani a fost prinsă sub infliența alcoolului la volan.

Poliţiştii suceveni au depistat o femeie care se afla la volanul unui autoturism pe DN 2, având o alcoolemie de 1,61 mg/l în aerul expirat, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii IPJ Suceava, citați de Agerpres.

Conform acestora, poliţiştii au fost alertaţi de un apel la 112, care semnala că autoturismul condus de femeia băută mergea neregulamentar.

Autoturismul a fost localizat şi oprit, constatându-se că era condus de o femeie de 53 ani, din comuna Şcheia. Deoarece femeia emana miros de alcool a fost supusă testului cu etilotestul, care a indicat o alcoolemie de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Luând în considerare acest rezultat, conducătoarea auto a fost dusă la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Siret, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge la interval de o oră, pentru a se stabili cu precizie alcoolemia, au declarat oficialii IPJ.

Şoferiţa a fost cercetată penal pentru infracţiunea de “conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel