Suleyman Magnificul revine la Kanal D. Vezi de când

Sezonul al treilea din Suleyman Magnificul se reia la Kanal D, dar cu o modificare. Acesta se va difuza doar o dată pe săptămână.

[caption id="attachment_354353" align="alignnone" width="640"] Vahide Gordum în rolul sultanei Hurrem[/caption]

Suleyman Magnificul revine la Kanal D, din 3 septembrie,   în fiecare marți. Lunea, în grila de programe  va continua difuzarea  serialului Iffet.

De asemenea, noua seria vine cu o schimbare majoră. Actrița Meryem Uzerli, care o interpreta pe sultana Hurrem a fost înlocuită de actrița  Vahide Gordum,  mai bătrână cu 15 ani decât Meryem.

Vahide Gorduma înlocuit-o  pe Meryem Uzerli, după ce aceasta a clacat din cauza oboselii şi a plecat să se trateze în Germania, de unde nu s-a mai întors. Producătorii au fost nevoiţi să modifice scenariul în ultimele episoade ale sezonului al treilea. Acţiunea a fost mutată peste 15 ani, iar noua Hurrem, îmbătrânită, apare începând cu episodul 103.

Vahide Gördüm (48 de ani) este o cunoscută actriţă de teatru şi film, originară din Izmir, Turcia. Ea este căsătorită cu un coleg de breaslă, Altan Gördüm, şi au împreună o fiică pe nume Alize, în vârstă de 19 ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel