Sulfina Barbu pregătește pretextele pentru retragerea lui Boc din funcția de premier. Brusc, e nevoie de el pentru a se dedica partidului

Barbu_Sulfina
Barbu_Sulfina

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat că e important să se separe funcţiile de preşedinte PDL şi premier, arătând că, dacă partidul va decide acest lucru, "În această etapă, în PDL este nevoie de o echipă nouă, împrospătată, în care preşedintele partidului să se dedice conducerii partidului. Consider că este important să se separe aceste funcţii", a explicat Barbu, conform Mediafax. Întrebată dacă Emil Boc înclină să rămână preşedinte al PDL sau premier în situaţia în care se vor separa cele două funcţii, Barbu a spus că, aşa cum îl cunoaşte pe Emil Boc, acesta se gândeşte foarte serios la partid. "Aşa cum îl cunosc pe preşedintele partidului, Emil Boc cu siguranţă se gândeşte foarte serios la partid, pentru că are încă această calitate, de preşedinte al partidului", a afirmat Sulfina Barbu.

Ea a mai arătat că discuţiile privind separarea celor două funcţii pleacă de la "o realitate", respectiv că atunci când preşedintele este şi premier sunt mai puţine resurse în partid. Barbu a spus că în partid nu s-a discutat varianta unui premier tehnocrat, ci au fost discuţii "despre guvernare".

Parlamentarii PDL i-au solicitat preşedintelui Traian Băsescu o întâlnire pentru a fi găsită o soluţie în privinţa persoanei care va prelua postul de premier în cazul demisiei lui Emil Boc, întâlnire care va avea loc în această după-amiază.

Citeşte şi:

Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte cu premierul Emil Boc şi cu parlamentarii PDL la Palatul Parlamenului

Băsescu vrea să-l sacrifice pe Boc pentru a salva PDL. Liderii din judeţe se opun – AUDIO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel