Suma primită de soțul Alexandrei de la autoritățile locale, după ce tânăra a murit în chinuri groaznice la maternitate

FOTO: Facebook @Alexandra Ivanov
FOTO: Facebook @Alexandra Ivanov

Soțul Alexandrei, Gabriel Ivanov, a primit o sumă de bani din Partea Consiliului Județean Botoșani.

Gabriel Ivanov, soțul Alexandrei Ivanov, tânăra mămică din Botoșani care a murit în chinuri groaznice la maternitate după ce, timp de peste 7 ore, niciun cadru medical nu a ajutat-o, a primit o sumă de bani din partea Consiliului Județean Botoșani, conform România TV.

Instituția i-a oferit bărbatului suma de 30.000 de lei, bani pe care acesta îi va folosi pentru îngrijirea celor trei copii pe care îi avea cu Alexaxndra.

Alexandra Ivanov a murit pe 18 august, la aproape nouă ore după ce a fost internată în Maternitatea din Botoşani. Ea era însărcinată în luna a treia şi a ajuns la spital cu ambulanţa după ce a acuzat dureri şi sângerări. După ce i s-au făcut analizele și a fost băgată la perfuzii, cadrele medicale nu s-au mai îngrijit de ea. Starea ei de sănătate a început să se altereze, timp în care tânăra a încercat să ia legătura atât cu medicul curant, cât și cu cel de gardă, însă niciunul nu a fost disponibil pentru a o consulta.

Mămica a trei copii le-a trimis mesaje persoanelor dragi, spunându-le că nu poate respira și că are dureri atroce, dar și că nimeni nu se ocupă de ea. Timp de aproximativ 7 ore, tânăra s-a chinuit pe un pat de spital, singură și fără nicio observație a cadrelor medicale, potrivit raportului preliminar al Direcției de Sănătate Publică Botoșani. Din păcate, vineri dimineața, după o hemoragie masivă, Alexandra a murit pe secția de ATI a Maternității Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel