Sunak și von der Leyen "își exprimă indignarea" față de moartea lui Navalnîi în cadrul unui apel telefonic

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Cei doi au discutat despre moartea lui Navalnîi, respectiv despre Ucraina, într-o convorbire telefonică astăzi, cu câteva zile înainte de marcarea oficială a doi ani de război.

Rishi Sunak și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și-au "exprimat indignarea" față de moartea lui Alexei Navalny.

Cei doi au discutat, de asemenea, despre Ucraina într-o convorbire telefonică astăzi, cu câteva zile înainte de marcarea oficială a doi ani de război.

O purtătoare de cuvânt a Downing Street a declarat că cei doi "au subliniat importanța acordării unui sprijin continuu poporului ucrainean".

"Prim-ministrul a salutat anunțul recent că UE va oferi un sprijin de 50 de miliarde de euro (42,7 miliarde de lire sterline) Ucrainei și a subliniat activitatea pe care Marea Britanie o desfășoară prin intermediul acordului nostru de cooperare în domeniul securității", a adăugat ea.

"Prim-ministrul și președintele Von der Leyen și-au exprimat indignarea față de moartea lui Alexei Navalny și au subliniat importanța maximă a tragerii la răspundere a celor responsabili din cadrul sistemului rusesc", conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel