Rețeta Andreei Bănică a făcut furori pe Internet. Cum se prepară și care e secretul unor găluște pufoase.
Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, iar de ceva timp, de când a devenit mamă și mai ales de când artiștii au fost blocați din cauza pandemiei de COVID-19, artista s-a decis să posteze tot felul de videoclipuri pe pagina sa de Youtube, dar și pe Instagram, acolo unde le arată urmăritorilor săi momente din viața sa.
Andreea Bănică este mamă a doi copii, o soție perfectă și o gospodină pe măsură. De multe ori artista împărtășește cu publicul ei rețelele pe care le prepară acasă, fie deserturi, fie supe.
Zilele trecute, Andreea Bănică a dezvăluit secretul pentru supa cu găluște, o rețetă care a făcut furori pe Internet și care i-a stârnit pe fanii vedetei.
- 2 cepe
- 4 morcovi
- 1 țelină
- o legătură pătrunjel
- 1 păstârnac
- sare
- o lingură de ulei
- o lingură de apă
- un vârf de cuțit de praf de copt sau bicarbonat stins
- un praf de sare
- 60 de grame griș
Andreea Bănică a publicat detaliile exacte pentru rețeta ei, dar a menționat totuși că la găluște pune grișul la ochi, în funcție de cât de tari vrea să-i iasă acestea.
1. Pentru început, se curăță și se spală legumele, apoi se toacă în cubulețe și se pun la fiert într-un vas încăpător, pentru că găluștele își dublează forma la fierbere.
2. Se amestecă ingredientele pentru găluște și se lasă puțin să se odihnească, până fierb legumele. Se pun în supă pe rând, cu o lingură mai mică, înmuiată înainte în supă.
"După ce fierb timp de 5 minute, peste găluște se toarnă un pahar cu apă rece. Acest lucru va ajuta găluștele să fiarbă mai bine și să devină pufoase. Din momentul în care reîncep să fiarbă, se mai țin două minute și se oprește focul", a dezvăluit artista.
Andreea Bănică este mamă cu normă întreagă, iar de când au apărut pe lume cei doi copii, le pregătește tot felul de rețete delicioase. Pentru că alege doar ingrediente și produse sănătoase, artista a pregătit o rețetă de clătite curcubeu.
- 200 gr făină
- 1 lingură bicarbonat de sodiu
- 1 lingură praf de copt
- 2 ouă
- 250 ml lapte de cocos
- esență de vanilie
- 1 lingură de ulei
- Colorant alimentar
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu