"Supa cu găluşti de parmezan sau de caşcaval ras" este o rețetă inedită, veche de 100 de ani. Iată cum se prepară deliciosul fel de mâncare.
Publicitate
Rețeta "Supă cu găluşti de parmezan sau de caşcaval ras", este culeasă de cei de la feminis.ro. din "Buna Menajeră - Carte de bucate, practică", scrisă de Ecaterina Colonel Steriad. Iată cum se prepară:
"Rade 150 gr., de caşcaval pe răzătoare, amestecă în el trei gălbenuşuri de ou, spuma de la două albuşuri, o bucăţică mică de miez de franzelă muiată în lapte şi o lingură de făină. Bate toate acestea la un loc, pisează-le într'o piuliţă de marmoră, şi când e aproape de masă, aruncă găluştile luate cu o lingură rotundă, dă-le în vre-o două clocote şi e gata".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu