Supă de ceapă, reţeta specială. Înlocuieşte apa cu acest ingredient special

Vă prezentăm o reţetă inedită de supă de ceapă. Pentru a fi mai gustoasă, gospodinele adevărate folosesc un ingredient special. 

Ingrediente

1 kilogram de ceapă

100 de ml de ulei

1 lingură cu zahăr

500 ml de lapte

sare

piper

Mod de preparare


În primul rând, trebuie să curăţaţi cepele, le tăiaţi în două, după care le puneţi timp de câteva minute în apă fiartă, apoi le tăiaţi solzişori. 

Se căleşte într-o tigaie cu ulei, la foc mic. Se pune laptele peste ceapă, după care adăugaţi sare, piper şi zahăr. Mai fierbeţi 15 minute şi supa este gata.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel