Excelență în asigurarea unui oraș curat: Supercom S.A. – premiată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București.
CCIB a organizat o nouă ediție a ”Topului firmelor din București”, eveniment dedicat recunoașterii performanței în afaceri a companiilor care activează în capitală. Au fost acordate distincții pentru rezultatele economice obținute în anul 2018 și au fost decernate trofee de excelență companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziție în competiția elitelor.
Compania Supercom SA a primit premiul 2 la categoria ”Întreprinderi foarte mari” pentru activitatea și performanțele înregistrate în anul 2018.
”Ne onorează recunoașterea primită din partea Camerei de Comerț și Industrie București, unul dintre cei mai importanți parteneri ai noștri în implementarea multor proiecte care vizează un mediu curat și nepoluat. Această distincție ne obligă să excelăm în activitatea noastă și, de ce nu, următoarea ediție a Topului firmelor din București să ne aducă mai mult. Mulțumim Camerei de Comerț și Industrie București și felicitări pentru încă o ediție de succes a acestui eveniment, care provoacă firmele bucureștene să ofere clienților lor tot ce pot ele mai bun.”, a declarat Ilie Ion Ciuclea proprietarul Supercom SA.
Supercom SA asigură un mediu curat unui număr de peste 1,5 milioane de locuitori, companii și instituții publice prin cele 31 de puncte de lucru din București și județele Ilfov, Dâmbovița, Caraș Severin, Hunedoara, Gorj, Ialomița și Bistrița-Năsăud. În ceea ce privește Topul firmelor din București, realizat de Camera de Comerț și Industrie din București, dintre cele 131.412 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanțul aferent anului 2018, 49.433 firme, adică 37,6% au îndeplinit criteriile de eligibilitate.
Dintre acestea, Camera bucureșteană premiază 7.134 firme, adică 14,4% din totalul firmelor considerate eligibile şi care reprezintă 5,4% din totalul firmelor care au depus bilanțul aferent anului trecut.
În vederea realizării unui clasament cât mai obiectiv, în cadrul fiecărei grupe au fost premiate companiile pe cinci clase de mărime: întreprinderi foarte mari, întreprinderi mari, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mici si microîntreprinderi. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficiența utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
Cele 7.134 companii aflate în Top au realizat o cifră de afaceri de aproape 78,3 mld. euro, în creştere cu 15% faţă de anul trecut, un profit din exploatare de peste 7,3 mld. euro (+19,4% fata de ediţia precedentă). În cadrul acestor companii lucrează 541.197 de salariaţi, în scădere cu 6,3% comparativ cu ediţia 2018 a Topului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News