Supercupa României cu șase arbitri, dar cu puțini suporteri

supercupa
supercupa

Pentru prima oară în istoria fotbalului românesc, un meci de de fotbal va avea o brigadă de șase arbitri, anunță site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. În schimb, se pare că Supercupa de sâmbătă va suferi din pricina lipsei suporterilor. 

Autor: Luiza Chiroiu

Supercupa României-Timișoreana va beneficia de o brigadă formată din șase arbitri, asemenea meciurilor disputate în cupele europene. Astfel, pe lângă arbitrul de centru, cei doi asistenți și arbitrul de rezervă, câte un cavaler al fluierului va urmări fazele de joc din spatele fiecărei porți.

Sistemul a fost implementat de forurile internaționale pe motiv că cei doi arbitri așezați în spatele porților îl pot ajuta pe central în luarea unor decizii importante, ca validarea golurilor sau acordarea de lovituri de pedeapsă.

La meciul de sâmbătă dintre campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, Dinamo București, la centru va fi Ovidiu Hațegan, iar ca arbitri adiționali au fst desemnați Sebastian Colțescu și Robert Dumitru.

Dacă meciul nu va duce lipsă de arbitri, nu același lucru se poate spune și despre suporterii care vor veni la meci. Cum organizatorii au prevăzut că asistența nu va fi una impresionantă, pe Arena Națională s-au deschis doar două inele, fanilor fiecărei echipe revenindu-le câte o peluză și câte trei sectoare de la tribuna a II-a.

Chiar și așa, se pare că nu există nicio șansă ca cele 20.000 de bilete puse în vânzare să fie cumpărate de fani, dat fiind că în primele zile numai câteva sute de suporteri dinamoviști și-au achiziționat tichete pentru Supercupă. Mai mult, nici mesajele conducătorilor nu i-au determinat pe fani să meargă la casele de bilete.

Suporterii pot să-și cumpere bilete și de la casele de la Arena Națională, programul fiind între orele 10:00 și 18:00, iar în ziua meciului, de la 10:00 până la 21:00.

Supercupa CFR Cluj-Dinamo se joacă sâmbătă, 14 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel