Supercupa României, CFR Cluj – Universitatea Craiova, 10 iulie. Ghid pentru cei care vor să meargă la meci

, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com
, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com

Sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, campioana României și câștigătoarea Cupei României se vor duela pentru trofeul Supercupei. CFR Cluj – Universitatea Craiova se va juca pe Arena Națională, cu suporteri în tribune, informează FRF.

Biletele care costă 30 RON la peluze și 60 RON la tribune pot fi achiziționate de pe site-uriel bilete.frf.ro și bilete.ro.

În apropierea datei de desfășurare a Supercupei, biletele vor putea fi achiziționate și de la casieria Arenei Naționale din bulevardul Basarabia, conform următorului orar:

9 iulie, orele 10:00 – 18:0010 iulie, orele 12:00 – 20:00

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, completată cu Legea nr. 10/2012, ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 126/1995, republicată, privind regimul materialelor explozive, ale Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale HC 678/24.06.2021, organizatorul de jocuri sportive stabilește regulile de conduită în stadion și poartă întreaga răspundere pentru respectarea lor.

Spectatorii care vor asista la Supercupa României, pe Arena Națională, sunt obligați să se comporte în conformitate cu legislația românească și cu regulile enunțate în acest text. Încălcarea acestora poate duce la evacuarea contravenientului din interiorul stadionului, poate declanșa punerea în aplicare a interdicției de acces în arenele sportive din România și poate atrage – după caz – răspunderea civilă, disciplinară, contravențională sau penală, transmite Federaţia Română de Fotbal.

Organizatorul recomandă grupurilor de suporteri ale celor două echipe, deținători de bilete în cele două peluze, să intre în Complexul Arenei Naționale astfel:

Suporterii CFR Cluj, pe ruta: Șos. Mihai Bravu (sau Bd. Chișinău) – Bd. Basarabia – Porțile B și C.

Suporterii Universității Craiova, pe ruta: Șos. Iancului (sau Șos. Pantelimon) – Bd. Pierre de Coubertin – Porțile G și H.

La jocul CFR Cluj – Universitatea Craiova, accesul copiilor de orice vârstă în stadion se va face pe baza biletului de acces. Minorii sub 14 ani au acces în stadion doar însoțiți de o persoană majoră.

Porțile Arenei Naționale se vor deschide la ora 18.00.

În aceste condiții, Federația Română de Fotbal face un apel către deținătorii de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor și pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel