Superstiția lui Klaus Iohannis. L-a făcut pe președintele Kenyei să râdă după ce William Ruto i-a spus ”Ați venit cu ploaia”/ VIDEO

Preşedintele William Ruto l-a întâmpinat pe președintele Klaus Iohannis la State House Nairobi, reşedinţa oficială a şefului de stat kenyan. 

Alături de Ruto au fost vicepreşedintele Rigathi Gachagua şi prima-doamnă Rachael Ruto. La câteva minute după ora 11.00, Klaus Iohannis a sosit la State House cu convoiul său, însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis. Preşedintele român a coborât din vehicul şi a aşteptat să coboare şi soţia sa pe care a luat-o de mână şi s-au îndreptat apoi către gazdele care îi aşteptau aliniaţi pentru a-i primi.

"Bună dimineaţa, domnule preşedinte, bună dimineaţa, doamnă! Bine aţi venit în Kenya!", a salutat preşedintele Ruto cuplul prezidenţial român.

"Mă bucur să fiu aici!", a răspuns preşedintele României.

Gazda kenyană i-a făcut cunoştinţă apoi lui Klaus Iohannis cu vicepreşedintele Gachagua şi cu principalii comandanţi ai armatei.

"Aţi venit cu ploaia!", a remarcat Ruto.

"Ştiţi, la noi în România se spune că ploaia aduce bogăţie”, i-a replicat Klaus Iohannis, pe covorul roşu. Preşedintele Ruto a fost amuzat de această superstiţie şi a râs zgomotos, potrivit unei înregistrări video postate pe contul de X al preşedintelui kenyan, arată news.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel