Taylor Swift, donaţie "neaşteptată" pentru UK

 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O vedetă internațională a luat o decizie "neaşteptată".

Citește și - Taylor Swift a anunțat că o susține pe Kamala Harris, după dezbaterea prezidențială

Este vorba despre cântăreața Taylor Swift, care a făcut o donaţie "neaşteptată" băncii britanice de alimente Trussell, fapt ce va avea un impact resimţit la nivel naţional, potrivit unui dintre directorii acestei organizaţii caritabile, transmite joi DPA.

"O donaţie generoasă"

Solista în vârstă de 34 de ani a făcut "o donaţie generoasă" unui număr de 1.400 de centre ale băncii de alimente Trussell din Regatului Unit şi organizaţiilor comunitare din oraşele Edinburgh, Liverpool, Cardiff şi Londra, unde a susţinut concerte în cadrul turneului său Eras Tour în această vară.

Sophie Carre, director al organizaţiei Trussell a precizat că Taylor Swift, care a devenit primul artist din istorie care a cântat de 8 ori pe legendarul stadion Wembley din Londra în cadrul aceluiaşi turneu, a ajutat organizaţia caritabilă "într-un moment incredibil de important" când se aşteaptă la "un număr uriaş" de oameni care vor solicita ajutor alimentar.

"Nu ne aşteptam la aşa ceva"

"Nu ne aşteptam la aşa ceva, dar evident că am fost foarte bucuroşi când am aflat (...) Este o oportunitate extraordinară de a avea un impact la nivel local, dar de această dată este parte a unei cauze naţionale şi se poate vedea impactul la nivel naţional. Este o ocazie minunată de a conecta impactul la nivel local cu cel la nivel naţional", a declarat reprezentanta organizaţiei caritabile.

Taylor Swift a mediatizat activitatea organizaţiei 

Carre a mai precizat că Taylor Swift a adus în lumina reflectoarelor activitatea organizaţiei caritabile. "În special în această perioadă, când ne apropiem de iarnă şi de un nivel incredibil de mare de solicitări pe care ştim că băncile noastre alimentare vor trebui să le asigure (...) sperăm că exemplul dat de Taylor Swift îi va încuraja şi pe alţi oameni să afle mai multe despre noi şi să se implice dacă vor putea", a adăugat ea.

Organizaţia Trussell nu a precizat suma donată de Taylor Swift. Această organizaţie caritabilă se descrie ca pe o asociaţie "anti-sărăcie" a unei comunităţi de bănci de alimente care lucrează pentru a asigura hrană şi sprijin celor rămaşi fără suficienţi bani pentru a trăit. Turneul Eras a lui Taylor Swift va continua cu concerte în Canada până pe 8 decembrie, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel