Supraviețuitoare Colectiv: "Nu credeam în Dumnezeu"

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Corina Ioniță este una dintre supraviețuitoarele tragediei Colectiv. Aceasta a fost rănită și tratată într-un spital din Anglia, iar acum a revenit acasă. Pentru Corina, tragedia de la Colectiv a fost momentul crucial, o atee convinsă L-a descoperit pe Dumnezeu.


"Mi-a luat întâi părul foc, apoi spatele şi mâna. Am simţit cum efectiv telefonul mi se topeşte în mâna. În momentul în care focul m-a cuprins, am fost sigură că voi muri. Eram prinsă la mijloc, nu aveam scăpare. Eram sigură că voi muri.

Mi-am tras tricoul peste gură, apoi am căzut jos. Eu nu sunt credincioasă. Sunt atee. Şi a fost pentru prima dată în viaţă mea când am rostit numele lui Dumnnezeu şi i-am cerut ceva: i-am cerut să mă salveze. Şi m-a salvat! De atunci, îi vorbesc lui Dumnezeu.

Nu ştiu dacă mă aude, dar mie îmi face bine.Cu siguranţă m-a trimis acolo că să învăţ o lecţie şi cu siguranţă m-a salvat pentru că mai am ceva de făcut aici!”, spune tânăra care, odată cu infernul prin care a trecut în ziua de 30 octombrie, a ajuns să-L cunoască pe Dumnezeu, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel