Surpriză mare pentru preotul Vasile Ioana. Gestul unui primar maghiar l-a lăsat fără cuvinte / video

Vasile Ioana
Vasile Ioana

Preotul Vasile Ioana a fost impresionat de o invitație care i-a fost făcută.

Mai exact, primarul orașului Salonta, Török László, i-a lansat o invitație specială, iar părintele a răspuns imediat afirmativ. Zilele trecute, publicul de la Casa de Cultură a avut parte de un minunat eveniment festiv. Părintele Vasile Ioana, invitat de Török László, a vorbit despre importanța sărbătorilor de iarnă, despre pace și iubire, despre cele mai importante sentimente din viața de zi cu zi. 

A fost un moment inedit și frumos. Rar vezi ca un primar maghiar să invite, în orașul lui, un preot ortodox pentru a propovădui Cuvântul lui Dumnezeu! 

„Pentru mine este o mare surpriză că am fost invitat de un primar maghiar care iubește așa de mult românii și maghiarii din Salonta. Mă bucur că v-ați dorit ca un preot ortodox să vină la voi”, a zis Vasile Ioana.

„Este o binecuvântare pentru comunitatea noastră faptul că sunteți cu noi. Toți din Salonta sunt alături de dumneavoastră”, a zis primarul.

„În Cala de Cultură din Salonta am simțit că a fost așa o bucurie mare! Oamenii au umplut sala. A fost cald și bine. Am simțit inima lor caldă. Domnule primar, sunt foarte încântat de deschiderea dumneavoastră. Cred că ne animă aceeași dragoste pentru oameni. Am fost încântat și emoționat să văd că un primar ca dumneavoastră mă cheamă în urbea lui. Pentru mine, Salonta este un reper de iubire de oameni”, a mai spus preotul.  

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel