EXCLUSIV  SURPRIZĂ ȘOC la terase! Depășește faza cu datele personale: Nu mi-a venit să cred ce mi-au cerut!

La 1 iunie, terasele s-au deschis. După aproape trei luni de izolare, românii s-au putut relaxa la o cafea, în aer liber. Ce trebuie știut atunci când mergi la terasă, dat fiind faptul că nimic nu mai e la fel ca înainte?

P.M., un cititor DC NEWS, ne-a povestit că a mers la o terasă de cartier din București, unde este client fidel de peste 20 de ani. Iată ce ne-a dezvăluit: 

"La intrare, m-a întâmpinat o persoană ce purta mască, mănuși, cu o agendă mare în mână. Prima dată m-a întrebat dacă am programare, pe urmă mi-a cerut să spun ora exactă a sosirii, numărul de persoane care solicită loc la masă (singur sau însoțit), numele și prenumele, număr de telefon. După care m-a informat că durata maximă de rămânere la terasă este de o oră. Însă fac o paranteză. În acea oră scădeți timpul scurs până la aducerea meniului, apoi timpul până la preluarea comenzii, aducerea comenzii, cât durează până ospătarul aduce nota de plată și vedeți cât timp rămâne de stat la terasă. Practic, acel interval de o oră este inexistent pentru tine fiind client.  

Am observat că angajații terasei trebuie să poarte mască și mănuși, iar mesele erau răsfirate. Imperios este să mergi la terasă pe bază de programare, altfel există probabilitatea să te refuze", a declarat bărbatul pentru DC News.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel