Sushi de post. Cum îl pregătești acasă. Originare din bucătăria japoneză, rețetele de Sushi se pot prepara chiar și în bucătăriile românești, în confortul casei tale. Unde mai pui că există și varianta de post. Iată rețeta.
Ingrediente
fâșii de campio
foi de alge
avocado
castravete
orez fiert
folie speciale pentru împachetat
Vezi și: De ce să călești orezul în unt, înainte de-al fierbe. Trucul cu rezultate fabuloase!
Sushi de post. Cum îl pregătești acasă. Peste foile de alge se întinde un strat subțire de orez fiert și se presează.
Sushi de post. Cum îl pregătești acasă. Apoi se așază fâșii lungi de castravete, felii de avocado și felii subțiri de campio în locul feliilor de pește. Câmpio este dovlecel japonez feliat și uscat, apoi fiert în sos de soia.
Sushi de post. Cum îl pregătești acasă. Se rulează ca în varianta sushi-ului clasic, folosind folii de împachetare. Apoi se feliază și se servește simplu sau cu sosurile specifice.
Vezi și: Ciorbă de cartofi. Rețeta de post savuroasă și rapidă
Cum verifici dacă este proaspătă carnea de vită sau de porc. Cel mai eficient truc
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu