Suspectul crimei din curtea unei biserici din Sibiu, prins de polițiști

FOTO: Freepik @BillionPhotos
FOTO: Freepik @BillionPhotos

Un tânăr de 28 de ani, suspectat de o crimă în plină stradă, în Sibiu, a fost prins de polițiștii sibieni.

Un tânăr de 28 de ani, suspectat că ar fi omorât în bătaie un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Sura Mare, a fost prins de polițiștii sibieni, a anunțat IPJ Sibiu, scrie Agerpres. Victima se afla pe o bancă de lângă o biserică din Sibiu, iar după lovitura care i-a adus decesul a fost abandonat în curtea bisericii.

”În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din jud. Vâlcea, care locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei”, a informat duminică IPJ Sibiu.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, bărbatul va fi prezentat procurorului criminalist, care va deci asupra măsurilor ce urmează să fie luate.

Un bărbat din Șura Mare a fost ucis, vineri noaptea, pe o stradă din Sibiu, a anunțat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Elena Welter.

”La data de 21.06.2024, în jurul orei 23,10, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconștientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Șura Mare.

Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat. Întrucât, în urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, a precizat reprezentanta IPJ Sibiu.

Citește și: Crima din Sibiu. Cum s-a cunoscut Florentina cu iubitul care a ucis-o. "Auzea voci. La un moment dat a fugit în pădure"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel