Suspectul omorului de la Bărbuleşti, reţinut pentru 24 de ore

arestat1
arestat1

Chelu Dănuţă, zis Dan Bolovan a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii  Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi omor calificat. Inculpatul va fi prezentat Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

În după amiaza zilei de 1 ianuarie, poliţia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că mai multe persoane, provenind din două familii din Bărbulești, pe fondul unor neînţelegeri, s-au agresat reciproc folosind arme de foc şi obiecte contondente.

În urma evenimentului, cinci persoane rănite, cu vârsta cuprinsă între 24 şi 35 de ani, au fost transportate la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti, respectiv două la Urziceni şi trei la Ploieşti, una dintre acestea decedând la scurt timp.

Pe parcursul zilei de 2 ianuarie, aproximativ 100 de poliţişti şi jandarmi au descins în 14 locuinţe ale romilor din comuna Bărbuleşti, după aproape 12 ore de la producerea scandalului, pentru a descoperi posibilele mijloace de probă, arme de foc sau arme albe, folosite în acest eveniment, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, procuror Cristina Coman, o armă de vânătoare a fost găsită, în noaptea de luni spre marţi, aruncată în spatele unei clădiri din localitate, însă nu se cunoaşte la acest moment dacă aceasta este şi arma cu care a fost împuşcat în cap Radu Sorin zis Beki, urmând să se efectueze expertize în acest sens.

Opt dintre cei implicaţi în scandal, respectiv Vasile Laurenţiu, zis Ceneu, Sandu Marian, Chelu Emil, Radu Arnăut, Chelu Nicuşor, Radu Ionel, Chelu Petre, Sandu Ionel au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și:

Libertate pentru populația amish din Bărbulești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel